Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Kampioen worstenbrood in Breda


Ambachtsbakker van der Kleij is kampioen worstenbrood! In 2019 zijn wij gekroond tot kampioen van de allerlekkerste worstenbroodjes. En dat is niet voor niets. Onze worstenbroodjes worden volgens authentiek receptuur met veel liefde en vakmanschap gemaakt en dat proef je direct.

Onze worstenbroodjes zijn gemaakt van verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het vlees in onze worstenbroodjes is afkomstig van de lokale slager en wordt met zorg gekruid. Onze broodjes worden gemaakt met de beste bloem en worden dagelijks vers gebakken in onze bakkerij. Het resultaat is een smaakvol worstenbroodje met een heerlijk sappige vulling.

Een worstenbroodje kan altijd
Het worstenbroodje is de ultieme snack in Brabant. Ook bij ons in Breda. Wij vinden dan ook dat een worstenbroodje op elke moment van de dag gegeten kan worden. Zo zijn ze perfect als ontbijt, lunch of als snack tussendoor. Je kan ze ook ideaal thuis nog even opwarmen of meenemen naar een feestje! De ideale snacks. Wilt u onze bekroonde worstenbroodjes proeven? Kom dan langs bij Ambachtsbakker van der Kleij op de gaffelstraat in Breda en proef de kwaliteit en het vakmanschap. Wij zijn trots op onze worstenbroodjes en laten je graag kennismaken met ons gehele assortiment.

Online worstenbroodjes bestellen
Bij Bakkerij van der Kleij in Breda kunt u eenvoudig online worstenbroodjes bestellen. Binnen een paar klikken kan je een bestelling plaatsen. Je kan de worstenbroodjes in onze winkel ophalen of wij bezorgen het bij u thuis in Breda. Bestel vandaag nog en ontdek waarom wij bekend staan om onze heerlijke worstenbroodjes in Breda!

Bestel onze worstenbroodjes online