Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Sinds 1929 de specialiteit van Bakkerij van der Kleij


Heb jij onze eierkoek al eens geproefd? Sinds de opening van onze bakkerswinkel aan de Gaffelstraat in 1929 is de eierkoek al onze specialiteit. Toentertijd was het al een hardloper en stond onze opa bekend om zijn heerlijke eierkoeken. Met trots zetten we deze traditie voort en bieden we nog steeds de lekkerste eierkoeken van Breda aan onze gewaardeerde klanten.

Onze eierkoeken worden volgens een authentiek recept bereid, waarbij we alleen de beste ingrediënten gebruiken. Elke eierkoek wordt met zorg en vakmanschap gebakken, zodat ze een perfecte textuur en smaak hebben. Het is dan ook geen verrassing dat onze eierkoeken al jarenlang geliefd zijn bij jong en oud. Naast de standaard eierkoek kan je ook genieten van de smaken appel, noten, chocolade, spelt en rozijnen. En natuurlijk hebben wij ook een volkoren variant!

Of je nu op zoek bent naar een smakelijk tussendoortje of een traktatie voor bij de koffie, onze eierkoeken zijn altijd een goede keuze. Ze zijn licht en luchtig, met een heerlijke vanillesmaak. Je proeft met elke hap de kwaliteit en ambacht die we in onze producten leggen.

Kom langs in onze bakkerswinkel in Breda en ontdek zelf waarom onze eierkoeken zo geliefd zijn. Je zult meteen begrijpen waarom ze al meer dan 94 jaar lang onze specialiteit zijn. Geniet vandaag nog van de traditionele smaak en ambacht van onze eierkoeken bij Bakkerij van der Kleij, dé ambachtelijke bakkerij waar kwaliteit en traditie samenkomen.

Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel in Breda te komen? Bestel dan onze eierkoeken eenvoudig online in onze webshop. Wij kunnen jouw online bestelling zelfs bezorgen in Breda.