Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Bakkerij van der Kleij, ambachtelijke familie bakker sinds 1929


Het bakken van brood zit in de genen van de familie van der Kleij. Vier generaties terug begon het allemaal met Nico van der Kleij sr. (de opa van Nico). Hij was het die in 1929 een bakkerswinkel opende aan de Gaffelstraat in Breda. Toen bestond het assortiment nog alleen uit bruin, -wit, -rozijnenbrood en eierkoeken. Die eierkoeken waren zijn specialiteit, en deze maken wij tot op de dag van vandaag precies zoals hij én is nog steeds een specialiteit.

Ondertussen is het assortiment veel groter geworden. Met verschillende broden, heerlijke gebakjes en de prijswinnende worstenbroodjes biedt Bakkerij van der Kleij een compleet en heerlijk assortiment aan producten. Maar wat er niet veranderd is, is de passie voor het ambacht en liefde voor het bakkersvak. De ambachtelijke manier van werken met nieuwe technieken en authentieke recepturen is de basis van de hoogwaardige kwaliteit.

Kom gerust langs in onze winkel in Breda en ontdek onze heerlijke producten of bestel eenvoudig online via onze webshop.

Wij hopen u snel te mogen bedienen van het lekkerste brood en banket!

Namens het bakkersteam van Ambachtsbakker van der Kleij
Nico en Andrea van der KleijAmbachtsbakker van der Kleij
Gaffelstraat 61
4835 AM Breda
Tel. 076 - 565 39 66
vanderkleij@ambachtsbakker.nl